Flyer activiteiten 2018/19

De nieuwe Flyer van de Ring Zwolle voor 2018/2019 is klaar en ligt achterin de kerk.  Het laat een zeer gevarieerd aanbod zien vanuit de diverse Ring gemeenten en mogelijk zit er iets van uw gading tussen. Naast de musical Judas in Giethoorn is er ondermeer Dansen voor Vrede in Steenwijk, Voltooid leven in Meppel, Kindertheater in Blokzijl, Culturele avond in Emmeloord en een Religie quiz en Kunstexpositie in Zwolle.

Midweek Fredeshiem

Nieuw vanuit de Ring is de mogelijkheid van deelname aan een midweek Fredeshiem, waarbij gastenleiding aanwezig is. Datum:  23 t/m 25 april 2019.  Kosten op basis van volledig pension , inclusief een 1 persoonskamer € 225,– .  Graag aanmelden bij de kerkenraad.

Jaarlijkse Ring Bijeenkomst Ring Zwolle: Judas staat dichter bij Jezus dan je denkt  …..

zegt ds. Alke Liebich, predikant van de Johanneskerk te Amersfoort in een artikel die zij in april 2017 schreef. Over deze interessante uitspraak willen we natuurlijk meer weten. We hebben haar dan ook uitgenodigd om donderdag 8 november as.  hierover met ons van gedachten te wisselen op de jaarlijkse bijeenkomst van de Ring Zwolle . Deze bijeenkomst vindt plaats in de Doopsgezinde kerk van Giethoorn  voorafgaand aan de musical Judas die de volgende dag van start gaat. Inloop vanaf 19.30 uur, Aanvang 20.00 uur, Adres:  Binnenpad 50, 8355 BS Giethoorn.

World Fellowshipsday…. Over jou, mij, ons en zij …

Voor de World Fellowshipsday verplaatsen we ons zondag 27 januari 2019 naar Buitengoed Fredeshiem te Steenwijk.  We gaan kijken en luisteren naar de interactieve theatervoorstelling ‘ONDER ANDEREN ‘ . Hoe gaan we met elkaar om, wat weten we van elkaar, zijn we bang voor wat we niet kennen? Zo maar een paar vragen die de revue zullen passeren. Het zal zeker de moeite waard worden.  Ieder is hierbij uitgenodigd. Inloop vanaf 09.30 uur. Aanvang; 10.00 uur, Adres:  Eiderberg 2, 8346 KJ  Steenwijk (De Bult). Voor meer informatie? Tineke de Vries, 06.25363195 of tdevriesdrent@gmail.com