12feb2017

Woeste Willem door verteller Harro van Lien, voor kids vanaf 4 – 10 jaar én hun ouders, oma’s en opa’s, ooms en tantes, enz. Natuurlijk met ranja en koek na!

Vanaf: 15.00 uur op zondag

Lokatie: 't Lam Blokzijl

Breestraat 2 8356 DL Blokzijl

5,00, kinderen gratis

Piraat Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 – 10 jaar. Begeleiding van ouders, oma’s, opa’s, etc. wordt zeer op prijs gesteld! Na de voorstelling is er voor de kinderen gratis ranja en koek.

Harro van Lien vertelt al jarenlang prachtige verhalen en ondertussen speelt hij  ook alle personages die in de voorstelling voorkomen. Woeste Willem is één van de vijf voorstellingen waar hij op dit moment mee rond toert. Zijn verhalen maakt hij altijd met zijn vaste regisseur Maarten Bootsma.

Download het evenement naar je agenda

Terug naar overzicht