24apr2015

't Lam ontmoet... Chansons in Blokzijl

Vanaf: 20.15

Lokatie: Vermaning 't Lam

Breestraat 2, 8356DL Blokzijl

5,00 euro

De laatste Lam Ontmoet… staat in het teken van het ontluikende voorjaar en de lang verwachte zomer. Met muziek in de lucht…

Chansons in Blokzijl

Chansonnière Annemiek van Bussel en gitarist Erik Raayman richten zich op chansons en kleinkunstmuziek en spelen zo’n tien jaar samen. Twee liefhebbers van het lied, van sprekende tekst en melodie. En ze zetten dat om in een unieke sfeer en klankkleur. Zij zingt en vertelt, neemt je mee in een lach en dompelt je onder in de sfeer van het chanson. En hij maakt de sfeer compleet met gitaarmuziek die ontroert, swingt en verstilt. Centraal in hun concert staat het klassieke chanson, met werk van Barbara, Jacques Brel en Edith Piaf. Daarnaast staat er werk op het programma van onder meer Claude Nougaro, de eigenwijze componist/zanger wiens Franse chansons beïnvloed zijn door jazz en muziek uit andere culturen.

Erik Raayman, klassiek-, jazz- en basgitarist, begeleidde cabaretgroep Purper, Liesbeth List, Henk Elsink, Robert Paul en op dit moment Ernest Beuving.
Annemiek van Bussel, zangeres en songwriter, maakte muzikale theatervoorstellingen en speelt concerten onder eigen naam en onder de Chanson Salon.

Mesdames et messieurs, attention:

Het voorverkoop adres voor ’t Lam Ontmoet in Blokzijl, De Vergulde Gaper,  is vanaf dinsdag 7 tot en met 17 april gesloten ivm vakantie. Heeft u nog mooi een paar dagen om alvast kaartjes voor de Franse Chansons  te kopen op 24 april! Natuurlijk kunt u ze ook reserveren via karin@karinklomp.nl of vanaf 18 april weer gewoon bij De Vergulde Gaper zelf!

Fijne Pasen!

Download het evenement naar je agenda

Terug naar overzicht