10okt2014

Yvonne Kroonenberg over haar nieuwste boek over mantelzorg

Vanaf: 20.15

Lokatie: Vermaning 't Lam

Breestraat 2, 8356DL Blokzijl

5,00 euro

Vrijdag 10 oktober 2014, 20.15 uur: 't Lam ontmoet i.s.m. het Steenwijk's Boekhuys.... Yvonne Kroonenberg

over haar nieuwste boek "Wees blij dat je ze nog hebt". Yvonne Kroonenberg is psychologe maar vooral bekend door haar boeken over sociaal maatschappelijke onderwerpen. Verhalen over de liefde, de man, familie en sinds kort ook over de zorg voor een dierbare, worden op een luchtige en herkenbare manier beschreven. Niet altijd de makkelijkste onderwerpen pakt ze opgeruimd op, bekijkt ze van alle kanten en beschrijft vooral wat de betrokkenen bij het onderwerp zien en voelen. Dit levert soms zeer persoonlijke, maar altijd herkenbare situaties op. Over haar boek "Wees blij dat je ze nog hebt":  "Zeer persoonlijke, belangrijke en herkenbare verhalen over de ouderenzorg, die noodgedwongen steeds meer op naasten leunt" (bron: Margriet).

Uiteraard is Yvonne Kroonenberg bereid om op de avond boeken te signeren!

Kaarten kosten € 5,- en zijn vanaf 10 september verkrijgbaar bij Steenwijk's Boekhuys in Steenwijk of drogisterij De Vergulde Gaper in Blokzijl.
Reserveren is ook mogelijk: karin@karinklomp.nl. Reserveren gaat op volgorde van binnenkomst en geeft helaas geen garantie dat er nog kaarten beschikbaar zijn. Ook kaartverkoop in ‘t Lam, tenzij uitverkocht.

Voor vragen en op-/aanmerkingen kunt u contact opnemen met de Kerkenraad of rechtstreeks met Karin Klomp, mail: karin@karinklomp.nl

Download het evenement naar je agenda

Terug naar overzicht